Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода?

Mehr

Преди да поговорим за възможните забавления и процедури в СПА хотелите с минерална вода, да разберем какво в действителност означава „SPA”. Думата идва от името на белгийски град, където хората използвали извиращите минерални води за пиене и по този начин се лекували от различни болести. Главните букви при изписването навеждат на мисълта, че това е абревиатура – „Sanitas Per Aquam”, „Solus Per Aquam”   – здраве чрез вода или здраве, което идва от водата. В модерния свят това е нарицетелно за здраве, почивка и удобство. За СПА хотелите с минерална вода в България виновни са невероятните природни дадености – термалните водни извори.

Басейни в СПА хотелите с минерална вода

Освен удобството на стаята, морската вода, пясъка и обикновения басейн, в Св. Св. Константин и Елена имате възможност да се насладите и на лечебните дествия на басейните с минерална вода. Влизайки в тях ще усети абсолютен релакс на цялото тяло. Всяко напрежение ще изчезне, дихателните ви пътища ще се отворят още повече, благодарение на изпарения. Тялото ви бъде в нирвана. Особено подходящо място за отпускане след една добра тренировка във фитнеса на хотела. Всеки мускул от тялото ви ще бъде в рая. Проверено.

Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода 1
Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода - Идеи
Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода 2
Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода - Оферти
Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода 3
Какво да правим в СПА хотелите с минерална вода - Предложения

Вана в СПА хотелите с минерална вода

Отпуснете се насаме във ваните с минерална вода. Уединението ще ви позволи да се насладите и на лечебните сили на минералната вода и на една книга или чаша вино. Абсолютно спокойствие и релаксация на цялото тяло. Укрепете имунната си система, отстранете ненужния стрес, намерете равновесието – СПА хотелите с минерална вода.

Какво още в СПА хотелите с минерална вода?

Всеки един от тях разполага с широк спектър от процедури и съоръжения, не само с минерална вода, но и класическите като масаж, различни терапии, общи релаксиращи възможности като йога, сауна, парна баня и др. Детоксикация, релакс, море, здраве, почивка в едно – СПА хотели с минерална вода.

И тук идва въпросът: имаме деца, те са с нас на почивка, те какво да правят? Има басейни с минерална вода специално създадени и предназначени за малчуганите. Много от хотелите предлагат възможност за забавления на по-малките посредством организирани игри и забавления от специално подготвените аниматори в комплекса.

СПА хотелите с минерална вода са на брега на морето и само няколко метра ви делят от слънчевите бани. Мирисът на морето и приятният бриз ще са неделима част от вашето ежедневие. На рецепцията на всеки СПА хотел с минерална вода има различни брошури, които да ви запознаят с възможните приключения и занимания по време на почивката ви. Запознайте се с по-интересните дестинации и забележителности в близост. На територията на Северното ни Черноморие е пълно с такива. Опознайте родината докато си почивате. Св. Св. Константин и Елена е перфектното място за СПА почивка, приключения и природа.

 

Басейни в СПА хотелите с минерална вода
Вана в СПА хотелите с минерална вода
Какво още в СПА хотелите с минерална вода?