По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода

Mehr

В този текст ще изброим някои от причините кожата ви да се чувства и да изглежда по-добре след като сте почивали в хотели с минерална вода.  Силициевият диоксид, който се съдържа в подпочвените води и в изворите, ще помогне на кожата ви да изглежда още по-добре. Хотелите с минерална вода го знаят и предлагат различни възможни пакети за по-добри резулти. Преимуществото да имате лесен и бърз достъп до басейни с такава вода, ще допълнят почивката ви освен със спокойствие, но и със здраве. И така, започваме:

„Лицето ти свети“

Всеки тип вода хидратира вашето тяло и кожа, без значение как я използвате. Минералната ви гарантира още по-здрава, по-хидратирана и по-хубава кожа. Забравете за сухата и белеща се кожа. С почивки в хотели с минерална вода, с посещение на басейните с минерална вода и по-красивата кожа ви е гарантирана. С електролитите и добрите минерали във водата, лицето ви ще изглежда по-младо за нула време. Колко ще е хубаво да отидете на почивка в някой от хотелите с минерална вода и да се върнете с 5 години по-млади само за няколко дена? Минералната вода стяга кожата на лицето и намалява признаците на стареене. Разбира се за по-добри резултати се препоръчва по-често и по-дълго посещение. Пък най-добре почти всеки ден.

Когато сте дехидратирани, лицето ви се подува и подпухва, нали?

Цялото ви тяло започва да складира, защото изпитва несигурност, недостиг на вода. Когато снабдявате тялото си с достъчно вода, вие сте хидратирани и всички белези на подпухналост изчезват. Тук е добре да споменем, че при посещение на хотели с минерална вода и на съответните басейни, тялото ви ще има нужда от още вода.

 По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода 1
По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода - оферти
 По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода 2
По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода - предложения
 По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода 3
По-хубава кожа, когато сме на почивка в хотели с минерална вода - идеи

Чрез минералната вода ще се отървете от замърсяванията по кожата

 Чрез стягащото действие на минералната вода, всички токсини, замърсители и ненужни за организма вещества излизат. Тялото преминава през т. нар. детоксикация. Хотелите с минерална вода осигуряват на своите посетители комфорта от този тип басейни. Старите и мъртви клетки, мръсотията, която може да доведе до запушени пори вече е в миналото. Бори се и срещу акнето. При следващата си почивка помислете да отседнете в някой от хотелите с минерална вода.

Спокойствието и релаксацията са резултатът, който ще ви се случи при посещение на басейните в хотелите с минерална вода. Цялото ви тяло ще е отпуснато, ще си починете наистина и като бонус –  кожата ви ще бъде по-свежа и хидратирана. Ще се отървете от всички ненужни токсини, които се задържат в тялото ви. Целият стрес ще изчезне. Ще се отпуснете и ще изглеждате още по-добре.

А сега си представете, че тези хотели с минерална вода са на брега на морето? Перфектното съчетание между море, минерална вода, здраве и приключение – Св. Св. Константин и Елена.

 

Лицето ти свети
Когато сте дехидратирани, лицето ви се подува и подпухва, нали?
Чрез минералната вода ще се отървете от замърсяванията по кожата.