СПА почивка за ума и тялото

Mehr

С индивидуализацията на обществото, всеки сам се опитва да намери своя път към целите си  – дали са кариерни, здравословни, семейни, не е от значение. Във всяко направление има някои базисни препоръки, с които всеки може да се съобрази, за да постигне по-бързо целта си. За да имаме по-добро здравословно състояние първите неща, които изникват в съзнанието на всеки, са спорт, режим на хранене, повече сън. Важно е към тях да прибавим и ума – свеж и отпочинал, за да служи безпогрешно.  Тук се появява именно СПА почивката, един прекрасен пример за балансиран релаксиращ процес, който освежава и „подновява“ ума и тялото. Една от стъпките по пътя към по-спокоен и по-здравословен начин на живот.

Будни сетива след СПА почивка

По време на СПА почивка ще събудите всяко едно сетиво. Да започнем от очите – всички цветове в СПА центровете са специално подбрани, за да погалят и успокоят вашето зрение. Интериорът е изключително важен – винаги в него присъстват природни мотиви и цветове, доближават ви до природата и хармонията в нея. Следващото сетиво нека бъде слухът. Подгответе се за тиха, уютна и успокояваща атмосфера. Повишане на тон е абсолютно немислимо. Със самото прекрачване на прага на СПА комплекс или център инстинктивно ще заговорите по-тихо. По време на някои процедури се използва и музикална среда, тя често е съставена от природни звуци като река, дъжд, вятър и др. Едно цялостно завръщане към природата. Обонянието също ще остане задоволено – леки и успокояващи миризми. Осезанието ви ще се докосно до етерични масла, приятната топла минерална вода, меките хавлии, кърпи и др. А за вкуса ви ще се погрижат професионалистите от ресторанта . С една СПА почивка получавата едно цялостно изживяване за всяко сетиво.

Стресът отстъпва по време на СПА почивка

 СПА почивка за ума и тялото 1
СПА почивка за ума и тялото - оферти
 СПА почивка за ума и тялото 2
Лечебен масаж - Заповядайте при нас!
 СПА почивка за ума и тялото 3
СПА почивка за ума и тялото - Цени

Само за няколко дена СПА почивката ви освобождава от цялото натрупано напрежение и стрес. Затрупани от всички задачи и отговорности в тази изключително динамична среда на живеене е необходимо понякога да се отстраним от случващото се, да поемем дълбоко въздух и да обърнем внимание и на нуждите на тялото си. Да дадем възможност да го чуем, то ще ви „каже“ когато има нужда от почивка, от СПА почивка. Масажът е прекрасен начин за изхвърляне на напрежението и натрупания стрес в тялото, една парна баня да пречисти мислите и организма и т.н., и т.н. След тази почивка ще сте свежи, усмихнати, тонизирани,спокойни – забравете за нервността, напрежението, притеснението и умората. Не задръствайте тялото си със стрес и напрежение, дайте му спокойствие.

Умът „отива“ на СПА почивка

Всички изброени дотук ползи пряко рефлектират и върху спокойствието на съзнанието. СПА почивката дава възможност съзнанието да се отърси от всички ненужни и прекалени притеснения и тревоги, да се зареди с нови сили за предстоящите приключения и предизвикателства. Умът има нужда от почивка – в крайна сметка всичко пада върху него. Да му позволим да си вземе глътка въздух и да се зареди с нови сили.

 

Будни сетива след СПА почивка
Стресът отстъпва по време на СПА почивка
Умът „отива“ на СПА почивка