panorama.JPG

Blog

Mehr

Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 2

07 Kan 2020

В предходния текст ви дадохме няколко насоки кои места си заслужава да посетите по време на почивката си в някой от хотелите Св. Св. Константин и Елена. Сега обаче ще нарисуваме щриха, който да ви накара да дойдете на почивка тук.

Хотели Св. Св. Константин и Елена – рай за всеки - част 1

05 Kan 2020

Зеленината на дърветата, невероятният въздух, приятните сенчести паркове и гори за разходка по време на горещия летен сезон, страхотната синя вода, златният пясък и лечебната минерална вода – всичко това на едно място – изберете измежду хотелите Св. Св. Константин и Елена и си починете.

Почивка в хотели с минерален басейн – няколко съвета

04 Kan 2020

Посещението на всяко ново място изисква запознаване с базата на хотелския комплекс и услугите, които се предлагат. Тук ще ви предложим няколко простички съвета за по-приятното и пълноценно преживяване на подобна почивка.

Рехабилитационен център до морето

28 April 2020

Тук ще представим някои от най-добрите места, където можете да се възползвате от невероятните умения и знания на професионалистите. Модерните и луксозни хотели ще се погрижат за вашето настаняване и комфорт между отделните процедури.

Открийте невероятните оферти за море в Св. Св. Константин и Елена

27 April 2020

Вече представихме най-добрите начини да намерите най-подходящата и най-изгодната почивка за вас. Тук ще покажем на кратко местата в Св. Св. Константин и Елена, които предлагат неустоими оферти за море, съчетани със невероятните и изключително полезни СПА и балнео процедури.

Какво да очаквате от балнеохотел? - част 2

22 April 2020

За по-конкретното представяне на съоръженията, които да очаквате в хотелския комплекс, ще използваме Хотел Балнео & СПА Азалия, който разбира се е на територията на Св. Св. Константин и Елена.

Балнеолечебни пакети – рецепти за здраве

20 April 2020

В този и в следващия текст ще представим най-добрите и най-пълноценните балнеолечебни пакети, които се намират на територията на Св. Св. Константин и Елена – Хотел Балнео & СПА Азалия и най-големият термален, СПА и балнео комплекс в курорта – Aquahouse Thermal & Beach.